Delia Calin

Delia Calin

Tehnician Mecanic

Am întrebat-o pe doamna Delia, tehnician mecanic în cadrul departamentului Proiectare Dezvoltare care este povestea dânsei la Bilstein. Vă invităm să citiți mai multe în rândurile de mai jos!

În anul 1996, anul lansării Bilstein în Sibiu, eram technician principal în cadrul Atelierului de Proiectare. Nu a fost greu să mă acomodez cu schimbările  pe care această companie le-a adus, întrucât veneam din altă firmă unde am lucrat pentru proiectarea amortizoarelor. Cunoșteam ce este un amortizor, ce piese contine și știam principiile lor de funcționare. În proiectare trebuie să ai memorie vizuală ca să poți performa în viitor.

În prezent mă ocup de întocmirea mapelor săptămânale de producție și de reperele din departamentul Debitare, unde urmăresc omologarea lor. Colaborez foarte bine cu colegii care se ocupa de debitare: tub rezervor, cilindri și tija pistonului.

În anul 2000 am ieșit la pensie însă am revenit înapoi la lucru în același an. Am revenit cu drag pentru că mi-a plăcut să lucrez, să știu tot ce se întamplă nou în Bilstein, să desenez pe calculator și să fiu lângă colegii mei. As spune că în proiectare trebuie să lucrezi cu pasiune pentru ceea ce faci și să te  implici cu devotament în realizarea sarcinilor de serviciu și a obiectivelor departamentale.

Colegilor noi care se alătura echipei Bilstein, le doresc mult succes în viitor și multă sănatate!