Nicoleta-Cătălina Dichici

Nicoleta-Cătălina Dichici

Responsabil de mediu

Cătălina este colega noastră din punctul de lucru PSIB I, de aproape 4 ani și jumătate. Drumul ei parcurs în Bilstein a început încă de pe băncile facultății, iar frumoasa ei evoluție a condus-o la ceea ce  ne reprezinta ea acum, un responsabil de mediu dedicat: "Îmi place că în cadrul departamentului de Mediu există în permanență noi provocări și astfel mă aflu într-o continuă dezvoltare."      

În ce an ai început activitatea la Bilstein? Care era rolul tău atunci si care a fost parcursul profesional în Bilstein, până în prezent?

Am început activitatea în vara anului 2017, când încă eram studentă la Facultatea de Inginerie. din cardul Universității “Lucian Blaga”. Atunci activam tot în cadrul departamentului Managementul Calității, deși studiile erau in domeniul Protecției Mediului. Apoi, am continuat cu studiile pentru master, tot în domeniul Calității, iar în anul 2019 am preluat postul de Responsabil de Mediu unde activez și în prezent.

 

Povestiți-ne o întâmplare deosebită de care vă amintiți cu drag sau o realizare de care sunteți în mod deosebit mândru.

Îmi amintesc când am vizitat sediul thyssenkrupp Bilstein din Essen, Germania, împreună cu alți tineri colegi din  cadrul evenimentului “European Works Council” unde am participat la workshop-uri și am avut ocazia să cunosc și alți colegi din toate colțurile lumii.

 

În toți acești ani, ce ați apreciat cel mai mult la Bilstein? Ce v-a plăcut și motivat să rămâneți?

În acești ani, Bilstein mi-a oferit siguranța unui loc de muncă stabil. Îmi place că în cadrul departamentului de Mediu există în permanență noi provocări și astfel mă aflu într-o continuă dezvoltare.

 

Un sfat pe care l-ați oferi colegilor noi, indiferent de departamentul sau echipa căreia i se alătura?

“Keep calm and way ahead.”