Marius Lungu

Marius Lungu

Tehnician mecanic

"Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci" (Steve Jobs) -Marius este exemplul că acest citat este o realitate. Pasiunea, determinarea și munca în echipă, i-a adus acestuia rezultate și satisfactii profesionale mult dorite.  

În ce an ai început activitatea la Bilstein? Care era rolul tău atunci si care a fost parcursul profesional în Bilstein, până în prezent?

Am început activitatea la Bilstein în anul 2006 auzind de la un prieten că aici sunt venitri salariale bune. La început am fost angajat ca montator subansamble,  în cadrul departamentului  Obil. Sudură. De la început mi-a placut ce am găsit în Bilstein si am pus pasiune în ceea ce trebuia să fac. După aproximativ 1-2 ani, mi s-a propus postul de reglor pe care l-am acceptat cu drag si de atunci această provocare mi-a adus multe satisfacții. Împreună cu toată echipa de sudură și cea de calitate, cu mult efort,  am reușit să aducem îmbunătățiri  mari liniei de producție, aceste îmbunătățiri văzându-se și în prezent. După aproximativ 6 ani am acceptat o noua provocare, fiind promovat pe postul de șef formație .La 4 ani distanță, am fost promovat în funcția de inginer, fapt pentru care țin să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată.

 

Descrieți în cateva cuvinte Bilstein “atunci” și Bilstein “acum.

Simplu :), cand m-am angajat la departamentul Obil. Sudură, eram aproximativ 20 de persoane, iar acum suntem 120. Atunci făceam parte dintr-un proiect mic, iar acum am ajuns să ajut la dezvoltarea unui proiect amplu.

 

Povestiți-ne o întâmplare deosebită de care vă amintiți cu drag sau o realizare de care sunteți în mod deosebit mândru.

Am multe amintiri dragi. Îmi amintesc de ieșirile cu colegii, cănd ne strângeam în numar mare să ne relaxăm împreună cu familiile  și cred că asta a facut din noi o echipa foarte puternică, ceea ce astăzi s-a cam pierdut din cauza pandemiei care a trecut peste noi.

 

În toți acești ani, ce ați apreciat cel mai mult la Bilstein? Ce v-a plăcut și motivat să rămâneți?

În toți acești ani, Bilstein mi-a oferit un loc de muncă stabil, o echipă minunată cu care am colaborat foarte bine, un mentor care mi-a inspirat încredere în mine și m-a susținut în toate provocările pe care le-am acceptat. Cu această ocazie aș dori să îi multumesc domnului Chialda. Mi-a placut faptul că mereu s-au facut îmbunătățiri și pentru faptul că am avut parte de multe provocări.

 

Un sfat pe care l-ați oferi colegilor noi, indiferent de departamentul sau echipa căreia i se alătura?

Să pună pasiune în ceea ce fac, iar în felul acesta vor avea parte de ceva nou și interesant la fiecare pas. Mult succes!