Produse și tehnologii

Thyssenkrupp Bilstein Sibiu face parte din divizia Automotive Technology a grupului thyssenkrupp, dezvoltator  și producător de componente și servicii de înaltă tehnologie pentru sectorul auto.

Experiența de peste 60 de ani în producția de echipamente originale și mai mult de 50 de ani de istorie motorsport, fac produsele și serviciile noastre cu adevărat unice.

Echipamente originale (OE)

Producători auto de renume aleg performanța Bilstein pentru a-și echipa automobilele. Fie că este vorba despre amortizoare clasice cu gaz sub presiune sau amortizoare reglabile electronic, dezvoltăm în permanență noi soluții tehnice pentru îmbunătățirea stabilității automobilului pe drum și a plăcerii de a conduce.

After-Market

Produsele noastre garantează calitate și performanță de suspensie deosebită pentru următoarele categorii: alternative pentru echipamentele originale, street performance, off road performance, motorsport.

Proiecte Speciale
(KSW - Kundensonderwunsch)

Implementăm sute de proiecte speciale, la cererea clienților. Ne onorează să venim în întâmpinarea șoferilor pasionați de îmbunătățirea performanțelor autovehiculelor.

Află mai multe despre întregul portofoliu de produse și servicii Bilstein

Tehnologie și know-how

Principalele mărci de automobile din lume au încredere în Bilstein pentru un motiv. Tehnologiile folosite și calitatea livrată sunt la cele mai înalte standarde. Fiecare inovație este în spiritul de pionierat al Bilstein iar acest lucru se reflectă în calitatea fiecărui produs pe care îl fabricăm.

La Sibiu, producem amortizoare performante pentru clienții din întreaga lume, atât pentru piața echipamentelor originale cât și pentru piața pieselor de schimb. Experiența noastră tehnică ne-a transformat într-un partener de încredere oferind clienților o valoare adăugată reală.

Leadership tehnologic

Inovația și tehnologia de înaltă clasă sunt cartea noastră de vizită, ceea ce ne-a definit de-a lungul timpului și a contribuit la formarea experienței și reputației noastre internaționale. Experiența și cunoștințele echipelor noastre tehnice sunt sursa produselor noastre inovative prin care garantăm clienților noștri, experți în tuning și profesioniști ai domeniului motorsport, calitate pe care se pot baza, timp îndelungat.

Sisteme reglabile

Cu ajutorul reglajelor Bilstein, oferim șoferilor o flexibilitate maximă, ușor de pus în practică. Printr-un simplu buton de reglaj, conducătorul auto își poate configura suspensia, ajusta reculul și compresia (în ambele sensuri) în funcție de starea drumurilor. Această tehnologie este de asemenea disponibilă pentru suspensiile motorsport, SUV și camioane ușoare.

Modalitatea de testare

Pentru a garanta experiența de conducere Bilstein cu care ne mândrim, nu ne bazam doar pe tehnologie. Ținem cont și de experiența de condus a șoferului. Amortizoarele noastre sunt supuse unui program riguros de testare în cadrul căruia verificăm performanța și caracteristicile de conducere ale diverselor vehicule și produse, în situații variate de condus. Doar atunci când au trecut cu brio acest program de testare, primesc “eticheta Bilstein”.