Termeni și condiții

Termeni și condiții

Folosind acest website, dumneavoastră (utilizatorul) vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, ar trebui să părăsiți website-ul.

Proprietatea

Acesta este website-ul oficial al thysenkrupp Bilstein SA Sibiu. Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare, text, grafică, logouri, butoane, icoane și imagini, este proprietatea thysenkrupp Bilstein SA Sibiu, a asociaților sau a partenerilor săi, și este protejat de legislația românească  și internațională.

Folosirea conținutului site-ului bilstein.ro

Conținutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor conținute de acest website pe oricare alt website este strict interzisă. Cu excepția celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licență sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marcă înregistrată, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuală în material, produse, servicii sau tehnologia descrisă aici. Toate aceste drepturi aparțin thysenkrupp Bilstein SA Sibiu, asociaților sau partenerilor săi, după caz.

Acceptarea condițiilor

Serviciile oferite prin intermediul www.bilstein.ro sunt adresate numai persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Folosirea serviciilor www.bilstein.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor www.bilstein.ro.

Descrierea serviciilor

Website-ul www.bilstein.ro oferă utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, posibilități de angajare, informații și știri. Toate serviciile oferite de thysenkrupp Bilstein sunt subiectul acestui acord de utilizare. thysenkrupp Bilstein nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, thysenkrupp Bilstein nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea din cauza întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe website. Ca utilizator, dumneavoastră veți folosi informațiile furnizate de thysenkrupp Bilstein pe propria dumneavoastră răspundere.

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. În cazul în care thysenkrupp Bilstein are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă. Restricționarea accesului poate însemna ștergerea contului și a tuturor informațiilor pe care le conține, ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciilor thysenkrupp Bilstein. De asemenea, utilizatorul își asumă întrega răspundere civilă și penală pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile thysenkrupp Bilsteinthysenkrupp Bilstein nu are nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-ului. Prin extensie, dumneavoastră vă obligați să suportați daunele pe care le poate produce o terță persoană (autorizată de dumneavoastră să folosească contul dumneavoastră de la bilstein.ro).

Politica de privațiune

thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru îmbunătățirea serviciilor proprii. thysenkrupp Bilstein asigură utilizatorii săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți, decât în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Statului Român. De asemenea, thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a face publice aceste date sub formă statistică, pentru a arata profilul utilizatorilor săi.

La cererea expresă a unor autorități ale Statului Român (cum ar fi Poliția, Procuratura sau alte autorități), thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le deține cu privire la un anumit utilizator, precum și la activitățile pe care le acesta le-a desfășurat prin intermediului site-ului.

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. În cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive, thysenkrupp Bilstein nu își asumă nici o responsabilitate față de consecințele care pot apărea.

thysenkrupp Bilstein nu poate controla informația care se transferă prin intermediul serviciului oferit, și prin urmare, nu poate fi făcută responsabilă pentru orice daune produse de informațiile transferate din și către contul dumneavoastră de la bilstein.ro.

Interesul pe care îl acordați promoțiilor, recrutării, altor servicii, precum și servicii comerciale nu implică în nici un fel firma thysenkrupp Bilstein decât dacă acest lucru este specificat explicit pe site-ul bilstein.ro. Nicio pierdere sau daună suferită ca urmare a interacțiunii dumneavoastră cu oricare dintre aceste terțe persoane nu poate fi imputată thysenkrupp Bilstein.

Declinarea oricărei garanții

thysenkrupp Bilstein își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor thysenkrupp Bilsteinthysenkrupp Bilstein nu oferă nicio garanție utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale.

De asemenea, thysenkrupp Bilstein nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea website-ului www.bilstein.ro.

Încheierea acordului

thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. De asemenea, thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, thysenkrupp Bilstein își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.