Alin Martin

Alin Martin

Sef formatie

Alin ne povestește cu multă bucurie parcursul lui în compania Bilstein și plăcerea de a lucra în echipă. Cu rabdare și perseverență, rodul muncii întodeauna este răsplătit.

În ce an ai început activitatea la Bilstein? Care era rolul tău atunci si care a fost parcursul profesional în Bilstein, până în prezent?

Prima dată am lucrat în Bilstein până în 2007, apoi am plecat din companie pentru o scurta perioada de timp, urmând să ma întorc în cadrul companiei în anul  2014.

Când m-am întors înapoi am început ca operator pe linia Damptronic1 și am luat parte la tot ce înseamnă dezvoltare a liniei și a amortizoarelor active, am fost  avansat ca șef grupa. În timp, munca mi-a fost răsplătită, iar acum activez în cadrul companiei ca șef de  formație.

 

Descrieți în cateva cuvinte Bilstein “atunci” și Bilstein “acum.

Bilstein la început a fost ceva foarte bine, cu multe tipuri de amortizoare after market și proiecte OE ,dar în prezent  este ceva extraordinar la cât de departe s-a ajuns cu multe proiecte noi, linii noi automatizate și numeroase tipuri de amortizoare active.

 

Povestiți-ne o întâmplare deosebită de care vă amintiți cu drag sau o realizare de care sunteți în mod deosebit mândru.

Îmi amintesc cu drag prima delegație ,acceptanța liniei 2 la Damptronic1.

Aveam emotii, deoarece  conducerea și oamenii din proiect aveau încredere în mine și nu voiam sa dezamăgesc ,dar apoi a urmat a doua ,a treia și multe altele delegații ,asta înseamnă ca totul a fost totul foarte bine.

 

În toți acești ani, ce ați apreciat cel mai mult la Bilstein? Ce v-a plăcut și motivat să rămâneți?

Tendința spre nou, amortizoarele viitorului, asta apreciez eu  la Bilstein . Asta mă face sa rămân în continuare, să văd noi proiecte și noi tehnologii,

 

Cum vedeți cariera dumneavoastră mai departe?

Îmi place foarte mult sa lucrez cu oamenii ,să colaborez cu ei zi de zi, atât bune. cât și rele. În zona Preasamblare Componente Psib2, la început am fost undeva la 25 de colegi, iar acum suntem în jur de 100 și mai departe mă văd tot împreună, cu colegii mei,

 

Un sfat pe care l-ați oferi colegilor noi, indiferent de departamentul sau echipa căreia i se alătura?

De la fiecare în parte aveți ceva de învățat, indiferent că este din producție, sau Calitate, ori Proces!

 

Când ai început lucrul în cadrul departamentului Preasamblare Componente, cum ai simțit susținerea echipei?

Când am început activitatea în zona Preasamblare Componente am fost foarte bine susținut și învățat de către echipă.