În ce an ai început activitatea la Bilstein? Care era rolul tău atunci si care a fost parcursul profesional în Bilstein, până în prezent?
Am avut ocazia de a mă alătura companiei la finalul anului 2017, în perioada respectivă urmam cursurile celei de a doua facultăti, cea de inginerie, prima având alt domeniu de instruire în care mi-am desfășurat activitatea până la momentul respectiv.
După o perioadă de câțiva ani petrecuți în câteva țări din vestul Europei, pasiunea pentru CAD desing m-a împins să mă întorc din străinatate pentru a aprofunda și asimila cât mai multe cunoștințe în acest domeniu. Am primit multe reproșuri, că renunț la un trai și un sistem mai bun decât cel pe care îl aveam în țară, dar și multă susținere în același timp, caractererul ambițios m-a împins să îmi ascult intuiția, să îmi urmez pasiunea, încât să iau o decizie potrivită și benefică pentru mine.
În anul 2017 eram la jumătatea drumului către finalizarea facultății, când am aplicat pentru un post part-time, aici în Bilstein. Am fost chemat la interviu și din fericire am fost acceptat pe postul pe care mi-l doream. De aici a început un drum plăcut în cadrul companiei,proiectarea SDV-urilor în departamentul de Proiectare Dezvoltare.
În momentul de față preiau proiecte de la toate cele 3 Planturi Bilstein din Sibiu, prioritar fiind Plantul 2.
Povestiți-ne o întâmplare deosebită de care vă amintiți cu drag sau o realizare de care sunteți în mod deosebit mândru.
Pe parcursul anilor s-au adunat multe amintiri în cadrul companiei cât și realizări pe deplin, toate astea s-au materializat cu ajutorul echipei și a colegilor cu care interacționez.
În toți acești ani, ce ați apreciat cel mai mult la Bilstein? Ce v-a plăcut și motivat să rămâneți?
Evoluția companiei, provocările, tematica diversificată a proiectelor la care particip, cât și echipa pe care am gasit-o în departamentul de SDV-uri, o echipă puternică și solidă din care pot să spun că mă simt norocos să fac parte.
Un sfat pe care l-ați oferi colegilor noi, indiferent de departamentul sau echipa căreia i se alătura?
Să mizeze pe o comunicare cât mai eficientă, pe implicare, pe seriozitate, dar seriozitate care îți oferă stabilitate, cât și pe dorința și deschiderea de a învăța de la cei cu care au contact, de la cei din jur, absolut tot timpul este ceva nou de învățat care ne-ar putea ajuta la un moment dat.
Foarte importantă este și încrederea de sine, să se gândească la faptul că prin cunoștințele pe care le dețin și-au câștigat locul acolo unde sunt în prezent, iar contribuția lor poate aduce un surplus la rezolvarea problemelor.
Toate aceastea nu sunt secrete, le știm cu toții, contează să avem capacitatea de a le contopi benefic între ele, în ceea ce facem, iar rezultatele pozitive sigur vor aparea.