O nouă investiție la compania thyssenkrupp Bilstein Sibiu

O nouă investiție la compania thyssenkrupp Bilstein Sibiu

Deși 2020 a fost și continuă să fie un an al provocărilor, cu multe dificultăți legate de vremurile pe care le traversăm, thyssenkrupp Bilstein Sibiu își realizează cu tenacitate planurile de creștere. Într-un an atipic, în care compania s-a concentrat pe diminuarea efectelor negative ale pandemiei, a reușit să  își realizeze și planurile legate de extinderea capacității de producție a sediului din Zona Industrială Vest a Sibiului.

În luna iulie 2020 a fost finalizată o nouă investiție, mai exact extinderea capacității de producție printr-o construcție modernă ce include o zonă dedicată liniilor de producție, depozite, laboratoare de calitate, ateliere de mentenanță și spații pentru birouri.

Reprezentanții companiei au declarat: „thyssenkrupp Bilstein Sibiu a crescut constant în ultimii ani din toate punctele de vedere. Este o mare bucurie că în perioada dificilă pe care o traversăm ne-am putut îndeplini obiectivele de creștere pe piața locală. Prin susținerea grupului thyssenkrupp Bilstein și efortul echipelor tehnice implicate, am reușit construcția unei extensii a capacității noastre de producție, o clădire la cele mai înalte standarde. Acest lucru înseamnă oportunități profesionale pentru forța de muncă calificată și operatori producție, oportunități de carieră pentru inginerii și specialiștii din ariile tehnice conexe dar și pentru cei care acum se află  în formare, elevii noștri încadrați în învățământul dual.

Dovedim din nou spiritul de #bilsteiner, stabilitatea și viziunea pe termen lung a companiei. Creșterea capacității de producție aduce beneficii din punct de vedere al dezvoltării afacerilor în industria auto pentru grupul internațional thyssenkrupp Bilstein, pentru dezvoltarea economiei locale și pentru angajații noștri care vor beneficia de spații de lucru moderne, tehnologie de vârf și oportunități de dezvoltare profesională într-o industrie dinamică”.

Pentru cei interesați de oportunități profesionale reale în industria auto din Sibiu un punct bun de pornire este pagina noastra de cariere

 

Distribuie acest articol