Inovația BILSTEIN DampTronic X

Inovația BILSTEIN DampTronic X

Acest articol este o preluare de pe website-ul international thyssenkrupp, mai exact un material pe care il puteti citi integral aici. Vera Schmies realizează o trecere în revistă a principalelor inovații și patente marca thyssenkrupp. Compania noastră se numără printre cele mai active 100 de companii din clasamentul anual al Oficiului European de Brevete. Doar în anul 2019, grupul a depus peste 600 de cereri de brevete la nivel mondial.

Printre acestea, o inovație importantă pentru amortizoarele BILSTEIN!

În 1954, thyssenkrupp BILSTEIN a revoluționat tehnologia de amortizare și a reușit să își impresioneze clienții cu performanță de top în domeniul sporturilor cu motor și ca echipament original pentru importanți producători auto. Experții noștri au dezvoltat sistemul de reglare automată a forței de amortizare BILSTEIN DampTronic X®, care a fost brevetat cu numărul de fișier 10 2015 102 478.0.

DampTronic X® este un amortizor cu sistem de amortizare reglabil electromagnetic. Acest lucru face suspensia mai grea sau mai moale, după cum este necesar, crescând astfel confortul la volan și stabilitatea vehiculului. Automobilul este întotdeauna adaptat optim la condițiile de drum.

Inovația constă într-o ocolire separata, controlată electromagnetic pentru mediul de amortizare. Acest lucru înseamnă că BILSTEIN DampTronic X® oferă siguranță maximă datorită rezervelor sale mari de putere și se potrivește perfect pentru utilizarea în serie a automobilelor. În special în microbuzele, SUV-urile sau MPV-urile care tind să se balanseze, tehnologia asigură un confort mai mare și o călătorie lină și uniformă.

Distribuie acest articol