Cariera

Politica de recrutare

Fiecare pozitie pe care o recrutam reprezinta pentru noi o oportunitate de a integra in echipa thyssenkrupp Bilstein oameni calificati si competenti, cu valori similare cu cele ale noastre. In procesele de recrutare si selectie asiguram sanse egale tuturor candidatilor.

Politica de integrare

Acordam atentie deosebita primei perioade petrecute in thyssenkrupp Bilstein, in care fiecare nou angajat primeste o atentie speciala. Fiind o organizatie complexa si dinamica, sprijinim fiecare nou angajat in procesul de preluare a responsabilitatilor postului si de cunoastere a proceselor din companie.

Dezvoltare

Ne asteptam ca toti oamenii thyssenkrupp Bilstein sa-si imbunatateasca in mod continuu competentele.
Politica noastra de instruire si dezvoltare vine in intampinarea dezvoltarii continue a fiecarui angajat. Formarea in thyssenkrupp Bilstein incepe cu o etapa de initiere, perioada in care angajatul invata tot ce este necesar unuei bune desfasurari a activitatii sale in conditiile eficientei cerute. Dupa care se stabilesc cele mai potrivite modalitati de dezvoltare a competentelor personale si a celor profesionale necesare unei cresteri continue a randamentului muncii.

Managementul performantei

Noi credem cu tarie ca succesul personal este obligatoriu pentru succesul companiei. Ne asteptam ca oamenii nostri sa aiba performante si sa-si atinga obiectivele si pentru aceasta am implementat un sistem de managemet prin obiective. Pachetul de beneficii, corespunzator performantelor, este la nivelul companiilor multinationale din Romania.
Aplicarea unui sistem structurat de management al performantelor individuale, ne permite sa aliniem rolurile si responsabilitatile oamenilor nostri, respectiv performanatele lor la obiectivele si strategiile organizatiei. Totodata, prin intermediul acestui sistem, creem cadrul facilitator pentru feedback si impartasire de experienta.
Stabilirea obiectivelor, evaluarea performantelor si elaborarea unor planuri de dezvoltarea se face in stransa colaborare cu angajatii.

Cariera

Ne mandrim cu fiecare reusita a angajatilor nostri. Si cand vine vorba de cariera, aici compania noastra isi demonstreaza cel mai bine angajamentul pe care si l-a
luat fata de fiecare om thyssenkrupp Bilstein de a avea o relatie reciproc avantajoasa si de a oferi angajatilor posibilitatea de a-si construe cariera cu noi.